- Strona 1 z 1
- 1
- Forum dyskusyjne » Goteiarena » Propozycje oraz pomysły » Timer
-
Temat: Timer
-
Post napisany 16.03.2018 22:55Witam. Dużym udogodnieniem byłby czas odliczania jaki nam został do ukończenia zadania w nazwie karty. Często trzeba wbijać na stronę żeby zobaczyć ile czasu zostało do końca zadania, a tak byłoby to o wiele wygodniejsze. Pozdrawiam
-
Post napisany 17.03.2018 09:02Trochę bezsensu, przecież jak ktoś stawia misje to wie kiedy i na ile. Po za tym jak sobie to wyobrażasz jak ktoś ma kilka postaci?
Już pomijając fakt, że nazwa karty według nie pisanej zasady (konwencji) to tylko i wyłącznie nazwa strony, na której się znajdujemy. -
Edytuj Post napisany 17.03.2018 13:14Moim zdaniem pomysł nawet dobry. Jeśli robisz coś co trwa stosunkowo krótko (np. nauka techniki) A w tym czasie robisz coś innego na necie to można przeoczyć kiedy się to skończyło. Poza tym niektórzy grają w inne gry i taki timer jest wtedy pomocny.
-
Post napisany 18.03.2018 22:06Nie mam pojęcia jak to działa od strony technicznej nawiązując do twojej uwagi na temat "nazwy karty", ale w "kosmicznych" jest taka możliwość. Uważam więc że jest to wykonania przez naszych twórców gry. Tak jak napisał Kakashi, misje które trwają po 10 minut łatwo jest "przeoczyć", bo chyba każdy nie siedzi ze stoperem w ręku i nie odlicza ile mu zostało do ukończenia misji. Jest to jak najbardziej tylko i wyłącznie modyfikacja kosmetyczna, ale myślę że jest to jak najbardziej przydatna funkcja. Napewno komuś się przyda :)
-
Post napisany 19.03.2018 06:25No ale jak to ma wyglądać jak ma sie kilka postaci i różne akcje można puścić w tym samym czasie? Kilka wierszy na zakładce?
Z mojego punkt widzenia niczym nie różni sie spojrzenie na zakładkę i stronę tytułową gry na której jest pokazane ile trwa trening , wystarczyłoby tylko dodać tam nauki technik.
- Strona 1 z 1
- 1