Proponuję:
- Poprawić exp z misji względem lvl
- Poprawić czas misji względem lvl (mamy aktualnie dzienną na 5 lvl trwającą dłużej niż misja na 7 lvl)
- Zmienić trochę system nagród z misji, by móc zdobywać losową zdolność w x ilości kosztem mniejszej ilości dusz lub całkowitego ich braku. Przykład:
Zamiast 16 dusz zdobywamy z misji +4 Hakuda, jako że mieliśmy okazję zetrzeć się przeciwnościami.
Obniży to posiadanie ogromnych ilości dusz (których nie zawsze da się grzebać przy tak trwających misjach) a zyska się nieco w treningu (którego nie zawsze można regularnie puszczać by nie tracić misji)
Oczywiście biorę pod uwagę, że na tą chwilę czas misji nie zostanie zmieniony i bardzo dobrze. Ale jeśli mapka zostanie otwarta, warto o tym pomyśleć.
- Strona 1 z 1
- 1
- Forum dyskusyjne » Goteiarena » Propozycje oraz pomysły » Misje
-
Temat: Misje
-
Post napisany 02.03.2018 18:01
-
Post napisany 02.03.2018 18:05Popieram w 90%
te 10% to fakt, że mi pasuje ale trzeba myśleć ogółem hehe -
Post napisany 08.11.2018 16:15Chcąc zrobić wszystkie misje, troche brakuje czasu na zakopanie tych wszystkich dusz chcąc uniknąć przepełnienia ekwipunku
Opcja wymiany dusz na poszczególne zdolności lub losowe
Z misji itemy powinny lecieć na nasz lub przybliżony lvl a nie z misji na 5vl i gdy my mamy 7 leci nam item na lvl 20 i na odwrót -
Post napisany 08.11.2018 22:19co do wymiany dusz na zdolnosci odpada, masz mały lvl więc wyjaśnię
ja za 3 misje 25lvl dostaję więcej dusz niż Ty za wszystkie jakie zrobisz (statystycznie bo wiadomo można miec pecha)
i na Waszym lvl akurat da się i z misjami i duszami wyrobić jednak wiadomo, czas... trochę go leci, nie mniej jednak z czasem gracze przechodzą na najefektywniejsze misje + LN, słabsze traca sens jak już lekko wyrobisz postac do walki w LN -
Post napisany 09.11.2018 00:10To jest tylko luźna propozycja ale nie wiem co mi chcesz wyjaśnić bo to logiczne że na większym lvl masz coraz większy przyrost zdolności
No ale jak sie pomysł nie podoba to nie będę drążyć, you know -
Post napisany 09.11.2018 00:42Jednak dmg zalezy od zdolności i zawsze powinno byc treny > zdolki z misji co powodowałby narzucanie sztucznych ograniczeń ponieważ naturalny jest większy przyrost dusz aniżeli jakość trenów. Już teraz trzeba byłoby robić wymianę około 6+ dusz na 1 zdolkę żeby treny nie były słabsze od misji a pamiętajmy, że podniesienie jakości trena jest z góry opcją odrzuconą :P
-
Post napisany 20.11.2018 18:27Leszek sporo dusz będzie potrzebnych do ulepszania statów w itemkach także pomysł póki co odpada ale kiedyś pomyślę nad jakąś dodatkową nagrodą :D
- Strona 1 z 1
- 1