1) W rodach dodać możliwość manipulacji kolejnością graczy na liście graczy w rodzie (w tej chwili są randomowo?)
2) Dodać do pustych itemów statystyki
3) Zmiejszyć częstość wypadania itemów + zwiększyć różnicę wypadania itemów między normalnymi, a unikalnymi / rzadkimi
4) Dodać HP dla graczy (przy zwroście poziomu?), itemów
5) Zwiększyć wymagania dotyczące technik (głównie poziom gracza), zwiększyć czas nauki technik (między 1, a 2 poziomem i 2, a 3 poziomem [z resztą 1 poziom też można spokojnie zwiększyć])
- Strona 1 z 1
- 1
- Forum dyskusyjne » Goteiarena » Propozycje oraz pomysły » Pomysły / propozycje
-
Temat: Pomysły / propozycje
-
Post napisany 25.01.2018 16:52
-
Post napisany 30.01.2018 17:50Zmiana grafiki w itemach, na chwile obecna jest po prostu odrzucająca...
jedna dobra grafikę można wykorzystać przy 4 itemach, w zależności ot poziomu rzadkości, normal>legend>epick>gold ot taki przylad -
Post napisany 11.02.2018 11:211. Proponuję w wiadomościach prywatnych przenieść okienko do odpowiedzi na górę,. Trochę niewygodnie jest jak się z kimś pisze i po każdej wiadomości skrol na dół by odpisać. Stylistycznie oraz wygodniej będzie jeśli będzie to u góry xD
2. Tak jak usuwanie kilka itemków przez zaznaczenie przydałaby się opcja przeniesienia i wyjęcia kilku itemków na raz z depozytu. -
Post napisany 17.02.2018 19:17Mam propozycję - dodajcie może kupowanie mikstur na sztuki w sklepie, to znaczy wpisujemy w okienko ile potrzeba nam mikstur i tyle zatwierdzamy oraz kupujemy. Bo szczerze mówiąc zabawa w klikanie po jednej miksturce zajmuje trochę czasu, szczególnie na komórce :)
-
Edytuj Post napisany 13.03.2018 11:15Proponuję wprowadzenie czegoś w rodzaju "rankingu dnia". Mam namyśli ranking w którym będzie liczona aktywność w ciągu doby oraz postęp w grze. Zrobione tak, żeby liczyło się to od % na danym poziomie, a nie od konkretnej liczby (np exp), bo niższe poziomy też będą mogły coś osiągnąć . Moim zdaniem to mogłoby zachęcić do aktywności.
-
Post napisany 13.03.2018 18:28Ogólnie zakładajcie nowy temat jak coś ktoś proponuje a nie tutaj. A ja jestem przeciw, mnie osobiście nijak by to zachęciło do aktywności.
- Strona 1 z 1
- 1