Witajcie,
jesteśmy w trakcie dodawania i tworzenia bonów premium. Na tym etapie gry chętnie wysłuchamy Waszych sugestii... jakie bony chcielibyście zobaczyć na GA ? :)
Czekamy na Wasze propozycje :)
- Strona 1 z 1
- 1
- Forum dyskusyjne » Goteiarena » Propozycje oraz pomysły » Bony Premium
-
Temat: Bony Premium
-
Post napisany 15.01.2018 15:17
-
Post napisany 15.01.2018 21:22Ja to bym chciał możliwość dokupienia slotu postaci :P
-
Post napisany 16.01.2018 17:34Jak kolega wyżej, byłoby miło :)
Jakieś proste bonusy zwiększające szanse dropu lepszego itemku może też :) -
Edytuj Post napisany 16.01.2018 22:18Skrócenie czasu wypraw/nauki technik o jakiś rozsądny procent ;D
-
Post napisany 21.01.2018 10:01Zgodnie z ideologią nie pay to win:
-brak jakichkolwiek bonusów dla postaci, do dropa, do expa DO CZEGOKOLWIEK do kupna za walute premium. To odpycha od gry.
-płatne emotki do chatów, ramki, kolory, wyglądy postaci, w przypadku ramek abonament comiesięczny, emotki do kupna po sztuce i o wiele tańsze paczki emotek (losowe emotki w nich (możliwość dodania tierów emotek i ich częstości wypadania))
-płatne dodatkowe sloty na postacie
-płatne bonusy z mozliwością ustawienia kilku treningów (pewnie 2), misji to samo oraz nauki technik
-powiększany ekwipunek na postaci płatny
-depozyt dodatkowe karty płatne
-no i na koniec rozwijanie klanu za walute premium
Jak dla mnie i tak juz aż az za dużo co podałem, ale jakieś wpływy musza być z gry przeca motywujące do dalszej pracy twórców. -
Post napisany 26.01.2018 11:26Resecik atrybutów też myślę że można by dodać za jakieś 5 kaenków xd
- Strona 1 z 1
- 1