- Strona 1 z 1
- 1
- Forum dyskusyjne » Goteiarena » Propozycje oraz pomysły » Przerwa w "akcji"
-
Temat: Przerwa w "akcji"
-
Post napisany 15.10.2017 14:25Proponuję wprowadzenie pauzy w przypadku odpalonych treningów itp, nie ograniczało by to gracza.
-
Post napisany 15.10.2017 22:24możesz jaśniej ?:> :)
-
Post napisany 18.10.2017 15:58Jak mam np odpalonych trening nie mogę się wybrać na Leśna polane, a przynajmniej tak to wygląda, a więc może wprowadzić możliwość pauzy w treningu by sobie polatać po mapie jeśli mamy akurat na to czas, ewentualnie podczas akcji będzie nam naliczać exp 0.5, głównie chodzi mi by nie ograniczać gracza do tylko jednej rzeczy albo trening albo "coś"
-
Post napisany 18.10.2017 18:03no niestety, tutaj akurat w ten sposób zostanie na pewno :) trening - jesteś na sali treningowej- jak masz chodzić po mapie? to by było nie logiczne :)
trening możesz robić jak skończą Ci się punkty wyczerpania (co za tym idzie możliwość expienia) ... albo zapuścisz na noc :) -
Post napisany 20.10.2017 14:21Luzik, przedstawiłem tylko swoją propozycję, bo wiem z doświadczenia że treningi bez możliwości pauzy są utrapieniem.
-
Post napisany 20.10.2017 14:28dlatego są 1 godzinne i dłuższe :) tak samo misje, które możesz puścić na krótki czas lub dłuższe ....
jak to się mówi - coś za coś, a gra gdzie będzie zbyt łatwo to gra która szybko się nudzi :) a tego byśmy nie chcieli ;)
- Strona 1 z 1
- 1